"Med bare en liten touch av Safran fashion blir det skapt en magisk forandring." 

Bakgrunn

Jeg, Rakel er nå endelig ferdig utdannet kroppsøvingslærer ved NIH (Norges Idrettshøyskole). Tross en fantastisk utdannelse overgår ikke den drømmen jeg alltid har hatt i mitt hjerte, drømmen om et eget klesmerke. Jeg veit det er å bevege seg på tynn is, mange har feilet og noe få har lykkes, men visjonen driver meg og så får vi se hva fremtiden bringer. Jeg har god tro! 

Gjennom livet mitt har jeg blitt inspirert av en talentfull mormor og en kreativ mamma som alltid har hatt gleden av å skape fine kreasjoner med symaskinen. LandRomAntikk er en livsstilsbutikk som ble startet i 2004, av min kjære familie. Her har alle familiemedlemmene tatt i et tak når det har vært travle perioder. Da jeg fikk muligheten til å ta over og videreutvikle ansvaret for klærne på LandRomAntikk, takket jeg JA til dette. Samtidig ville jeg også skape mitt eget klesmerke, Safran fashion. Eventyret til Safran fashion startet i 2018. Safran fashion er et samarbeid med LandRomAntikk, med fokus på klær for jenter og kvinner i alle generasjoner.

 

 

Safran fashions visjon

Gjennom merket Safran fashion vil jeg skape en unik, bevegeligog fargeglad garderobe som stråler frihet. Klærne vil være en spennende miks av herlig bohem og nydelig «vintage». Mest av alt elsker jeg feminine kjoler, blomster, chic, gult, varighet og «vintage» detaljer. Med denne visjonen håper jeg å bringe både deg, meg og Safran fashion til drømmeland. Safrans garderobe skal passe til alle generasjoner, og de fleste former og figurer. Målet er at klærne vil stråle glede, selvsikkerhet og frihet til alle! Du fortjener å føle deg fin! Blomster og planter vil være en rød tråd gjennom kolleksjonene, en smitteeffekt etter blomsterdekoratørlinjen på vgs. Designene blir døpt i blomsternavn, kanskje du finner din favoritt blomst? Naturen og blomstene gir meg, (Rakel) inspirasjon i skaperprosessen. Alt blir designet ned til minste detalj med hjertet og drømmene.

Merket Safran fashion skaper små kolleksjoner, der alt er «Limited Edition», fordi jeg vil at du skal føle deg spesiell. Alle klærne er håndlaget med kjærlighet, du støtter rettferdig arbeid og bærekraftige mål.
Klikk her for å lese mer om dette:

Takk for støtten og interessen slik jeg kan fortsette med det jeg elsker! Følg oss gjerne videre på eventyret. «Veien blir til imens man går», sa en klok dame til meg en gang.

 

 

 

 

Hva hadde livet vært uten smaken av safran?

 

 

Funfact!

Hvorfor valgte jeg Safran fashion navnet? Fordi Safran skaper magi, bare en liten touch som trengs, det er en spesiell krydde å ha i skapet, det smaker alltid nydelig, favoritt fargen til designeren og det er litt eksklusivt.