Det er trygt å handle med safranfashion.no

Det er viktig at du som kunde føler deg trygg gjennom hele kjøpsprosessen hos oss. Det er derfor viktig at du leser våre kjøpsbetingelser slik du vet dine rettigheter.


Copyright
Org.nr: 991119442 - Landromantikk

 

PRIS
Alle priser er inkl. 25% moms og er oppgitt i norske kroner. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme for bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet.

 

BETALING
Vi bruker Stripe kortbetaling og Klarna Checkout. Alle ordrer betales gjennom deres system. Du velger selv hvordan du ønsker å betale faktura, delbetaling, kredittkort. Du kan lese mer om Klarna Checkout dersom du følger linken under.

https://klarna.com/no/kjop-klarna

 

FRAKT
Vi har fast frakt på 99.-

 

LEVERING
Vi sender din ordre normalt innen 1-4 dager etter at bestillingen er lagt. I noen tilfeller og under visse perioder det er hektisk kan det ta noen dager ekstra før ordren sendes. Hør gjerne av deg om du ønsker at din ordre skal prioriteres, om du for eksempel trenger kjolen til helgen.

 

RETUR / ANGRERETT
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktet, utvides denne fristen til tre måneder.

For at returen skal bli godkjent, må produktet være i samme standard som når du mottok den. Alle produkt skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Returen må kunden betale selv. Du som kunde er ansvarlig for transporten tilbake til oss, det er alltid lurt med sporingsnummer som bevis på retur. Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt, inkludert frakt for forsendelsen til deg. Tilbakebetaling av frakt gjelder kun når hele kjøpet returneres. Dette betyr at om du returnerer hele din ordre, får du tilbake frakten på 99 kr. Tilbakebetalingen til deg skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar returen fra deg.

Produktet sendes tilbake til oss i originalemballasjen, sammen med angrerettskjema.

Varene retuneres til:

Safran fashion
Carl 15 Gate 19
3150 Tolvsrød

 

OBS - VARER SOM RETUNERES SOM POSTOPPKRAV VIL IKKE BLI HENTET UT!!

BYTTE EN VARE
Ønsker du å bytte din vare må du sende varene i retur, du vil få pengene tilbake, og du må legge inn en ny bestilling for å få tilsendt ny vare/størrelse.

UAVHENTEDE PAKKER
Dersom kjøper ikke henter ut pakken som er bestilt, er ikke kravene i henhold til angrerettloven oppfylt. Uavhentede pakker vil bli belastet et gebyr på kr 250 + frakt tur / retur av gjeldene ordre, for å dekke våre utlegg. 

Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso. 

 

PRODUKTER
Les nøye oppgitt produktinformasjon før bestilling. Vi oppfordrer til å sjekke produktmål. 

Ved spørsmål er du anbefalt å kontakte oss på e-post.

Vi tar forbehold om at farge kan avvike fra foto.
Vi tar forbehold for trykkfeil.

Gjør deg oppmerksom på at Safran fashion har copyright til bildene i nettbutikken. Ønsker du å bruke noen av disse ber vi deg sende oss en forespørsel.

 

REKLAMASJON
Det er viktig for oss at du føler deg ivaretatt etter du har handlet hos oss. Dersom det er noe galt med varen, ber vi deg kontakte oss omgående! Vi vil sammen komme frem til den beste måten å løse dette på.

 

MILJØ
Bruk og kast holdninger er noe vi er sterkt imot. Vi har et ansvar for den jorden vi lever på og de kommende generasjoner. Hos Safran fashion merker du dette best på de pakker vi sender ut. Vi gjenbruker så mye embalasje som mulig, dette for å spare miljøet mest mulig.

Vi benytter oss av postens klimanøytrale servicepakke ved de fleste forsendelser.

 

Ved spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt!

post@safranfashion.no