"Med bare en liten touch av Safran fashion blir det skapt en magisk forandring." 

Bakgrunn

Jeg, Rakel er nyutdannet kroppsøvingslærer ved NIH (Norges Idrettshøyskole). Tross en fantastisk utdannelse overgår ikke den drømmen jeg alltid har hatt i mitt hjerte. Drømmen om et eget rettferdig klesmerke. Jeg veit det er å bevege seg på tynn is, mange har feilet og noe få har lykkes, men visjonen driver meg og så får vi se hva fremtiden bringer. Jeg har god tro! 

Gjennom livet mitt har jeg blitt inspirert av en talentfull mormor og en kreativ mamma som alltid har hatt gleden av å skape fine kreasjoner med symaskinen. LandRomAntikk er en livsstilsbutikk som ble startet i 2004, av min kjære familie. Her har alle familiemedlemmene tatt i et tak når det har vært travle perioder. Da jeg fikk muligheten til å ta over og videreutvikle ansvaret for klærne på LandRomAntikk, takket jeg JA til dette. Samtidig ville jeg også skape mitt eget rettferdige klesmerke, Safran fashion. Drømmen er at Safran fashion ikke bare skal gi meg drømmejobben, men hjelpe de herlige menneskene som er med i prosessen økonomisk, slike de også kan få drømmene sine oppfylt. Eventyret til Safran fashion startet i 2018. Safran fashion er et samarbeid med LandRomAntikk, med fokus på klær for jenter og kvinner i alle generasjoner.

 

 

Safran fashions visjon

Gjennom merket Safran fashion vil jeg skape en unik, bevegeligog fargeglad garderobe som stråler frihet. Klærne vil være en spennende miks av herlig bohem og nydelig «vintage». Mest av alt elsker jeg feminine kjoler, blomster, chic, gult, varighet og «vintage» detaljer. Med denne visjonen håper jeg å bringe både deg, meg og Safran fashion til drømmeland. Safrans garderobe skal passe til alle generasjoner, og de fleste former og figurer. Målet er at klærne vil stråle glede, selvsikkerhet og frihet til alle! Du fortjener å føle deg fin! Blomster og planter vil være en rød tråd gjennom kolleksjonene, en smitteeffekt etter blomsterdekoratørlinjen på vgs. Designene blir døpt i blomsternavn, kanskje du finner din favoritt blomst? Naturen og blomstene gir meg, (Rakel) inspirasjon i skaperprosessen. Alt blir designet ned til minste detalj med hjertet og drømmene.

Merket Safran fashion skaper små kolleksjoner, der alt er «Limited Edition», fordi jeg vil at du skal føle deg spesiell. Alle klærne er håndlaget med kjærlighet, du støtter rettferdig arbeid og bærekraftige mål.
Klikk her for å lese mer om dette:

Takk for støtten og interessen slik jeg kan fortsette med det jeg elsker! Følg oss gjerne videre på eventyret. «Veien blir til imens man går», sa en klok dame til meg en gang.

 

 

 

 

Hva hadde livet vært uten smaken av safran?

 

 

F un f a c t!

Hvorfor valgte jeg Safran fashion navnet? Fordi Safran skaper magi, bare en liten touch som trengs, det er en spesiell krydde å ha i skapet, det smaker alltid nydelig, favoritt fargen til designeren og det er litt eksklusivt.

Safran fashion er en liten bedrift med store visjoner og et stort hjerte for de som jobber for oss. Den lille bedriften må gjøre alle steg selv, som blant annet sosiale medier, ta bilder-redigere bilder, være modell, pakke varer, gjøre og oppdatere nettsiden, betalinger, designe, legge ut produkter, svare på e-poster og myyye mer. Jeg, Rakel lærer alltid noe nytt og gjør så godt jeg kan for at alt skal lykkes.

Jeg får kjempe god hjelp fra min mamma, Laila. Hun kommer med mange ideer om alt, mønster-tolker, design-ideer, fotograf, reisepartner, pakkehjelp og myyye mer. En annen god hjelper er min bror, Willy som har mye erfaring fra LandRomAntikk. Han hjelper med å holde styr på økonomien, pakkehjelp, regninger, logistikk med posten, realistisk tenking og gode råd for å lykkes i bransjen. Den siste fantastiske hjelpen jeg har er min gode ektemann Marcus. Han tar nesten alle bildene og filmene, hjelper meg med nettsiden, reklame og er en fantastisk støttespiller som også gjør så godt han kan for at Safran fashion skal lykkes.

En STOR TAKK til Laila, Willy og Marcus som bidrar til at hjulet går rundt. Man kan kalle det en liten familiebedrift, jeg er så heldig!

 

FOTOSHOOT 

marcus & meg

Mamma, meg og willy.