Hopp til innhold

SOMMERSALGET HAR STARTET!

Personvern - GDPR

 
Safran fashion behandler dine personopplysninger med varsomhet og i henhold til norsk lov om personvern samt EU's GDPR direktiv. Du har ingen plikt til å registrere dine personopplysninger for å surfe i vår nettbutikk, men for at vi skal kunne gi deg et tilbud på en leveranse, eller for at du skal kunne bestille varer og tjenester beskrevet under punkt 1, er et minimum av personopplysninger nødvendig og påkrevet. Herunder fullt navn, adresse med postnummer og sted, mobilnummer, e-postadresse.
 
 
 

1.HVILKE OPPLYSNINGER SAMLER VI INN?

 

Vi samler inn og benytter dine personopplysninger til ulike formål.
 
 
BESØKENDE PÅ VÅRE NETTSIDER:
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn ikke identifiserbar informasjon om enheten, inkludert informasjon om nettleser, IP-adresse, tidssone samt enkelte av informasjonskapslene som er installert på enheten.
I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn opplysninger om de nettsidene eller produktene du besøker, samt hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til våre sider, samt informasjon om hvordan du bruker nettbutikken.
 
Vi referer til denne automatiske innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".
 
Vi samler inn Enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:
 
"Cookies" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen, og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk: http://www.allaboutcookies.org.
 
"Loggfiler" -sporhandlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisning / utgangssider og dato / klokkeslett.
 
"Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.
 
- I tillegg når du ber om tilbud, foretar et kjøp eller forsøk på kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn opplysninger fra deg, herunder inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon inkludert kredittkortnummer (ikke ved spørsmål om tilbud), e-postadresse og telefonnummer.
Ved firmakjøp samler vi også inn relevant firmainformasjon. Vi refererer til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon/ordreinformasjon."

Når vi refererer til "Personlig informasjon/persondata", snakker vi både om Enhetsinformasjon og Bestillingsinformasjon.

 

DELING AV PERSONDATA:

Vi deler kun strengt nødvendige personlig e identifiserbare persondata med tredjepart. For eksempel bruker vi Shopify til å drive vår nettbutikk - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker dine persondata her: https://www.shopify.com/legal/privacy.

Vi bruker også Google Analytics til å hjelpe oss med å forstå hvordan våre kunder bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy.

Du kan avmelde deg fra Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Vi kan også bruke persondata til å levere målrettede annonser eller markedsføringskommunikasjon som vi mener kan være av interesse. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke nettverksannonseringsinitiativets ("NAI") pedagogiske side på
https://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/

 

DU KAN RESERVERE DEG MOT MÅLRETTET REKLAME HER:

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous
I tillegg kan du velge bort enkelte av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliance’s opt-out portal her: http://optout.aboutads.info/.

 

 

2. UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi utleverer ikke personlig identifiserbare personopplysninger med mindre dette kreves for å gjennomføre kjøp eller leveranse, eller det foreligger et lovpålagt grunnlag for slik utlevering. Eksempler på dette kan være etter skriftlig samtykke fra deg eller der vi er pålagt utlevering med hjemmel i lov eller rettslig kjennelse.

 

 

3. I HVILKE SYSTEMER LAGRES PERSONOPPLYSNINGER

    • I vår nettbutikk lagres dine registrerte personopplysninger. Navn/Firmanavn, e-post, telefonnummer og adresse på krypterte på servere hos vår nettbutikkleverandør Shopify.com
    • Ved gjennomført kjøp blir dine person og firmaopplysninger lagret hos våre betalingsinnløsere Klarna & Stripe. Der norsk regnskapslov gjelder oppbevares persondata iht. regnskapsloven.

 

 

4. DINE RETTIGHETER TIL INNSYN

For å se, endre eller be om sletting av dine registrerte personopplysninger logg inn på din kundekonto.

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene med mindre dette bryter med regnskapsloven. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet. Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

 

ENDRINGER:

Vi kan oppdatere våre personvernregler fra tid til annen uten varsel, for å gjenspeile endringer i vår praksis eller av andre operative, juridiske eller lovgivningsmessige årsaker.

Dersom du mener vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet i dette dokumentet eller at vi på andre måter bryter personvernloven, kan du klage dette inn til Datatilsynet.

Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.